Dosent İSKƏNDƏROVA SƏYYARƏ PAŞA QIZI

ÜNVAN: H.Əliyev prospekti,159,Gəncə

Tel:             055-689-05-01

QISA BİOQRAFİK MƏLUMAT

1962 – ci il  yanvarın 20 – də  Goranboy rayonunun Tapqaraqoyunlu  kəndində ziyalı ailəsində anadan olmuşam.

1970 – ci ildə Goranboy rayonunun Tapqaraqoyunlu  kəndində 1 –ci sinifə getmiş, 1980 – ci ildə həmin orta məktəbi gümüş medalla bitirmişəm.

1980 – ci ildə Ç.İldırım adına Politexnik İnstitutunun mexanika fakültəsinə qəbul olmuşdur.

1985 – ci ildə Texnologiya İnstitutunun Mexanika fakültəsini bitirmişdir.

Ailəlidir, iki övladı var.

TƏHSİLİ, ELMİ DƏRƏCƏSİ VƏ ELMİ ADLARI

Ali təhsilli. Texniki elmlər namizədi, dosent.

ƏMƏK FƏALİYYƏTİ

1985 – ci ildə Texnologiya İnstitutunun Mexanika fakültəsini bitirmişdir.

2002 – ci ildən Gəncə  Dövlət Universitetinin Ümumi Texniki Fənlər və texnologiya  kafedrasına saat hesabı dərs deməklə laborant təyin olunmuşdur.

2003 – cü ildən həmin kafedrada müəllim və  baş müəllim vəzifəsində çalışır.

2005 – ci ildən həmin kafedrada 01.02.04.“Deformasiya olunan bərk cisim mexanikası” ixtisası üzrə dissertantı olmuşdur.

Hal-hazırda həmin kafedranın dosentidir.

TƏDQİQAT SAHƏSİ

“Deformasiya olunan bərk cisim mexanikası” ixtisası üzrə “Dəyişən qalınlıqlı lövhələr üçün bəzi sərhəd məsələləri” mövzusunun doktor işi üzrə davamı.

BEYNƏLXALQ SEMİNAR,SİMPOZİUM VƏ KONFRANSLARDA İŞTİRAKI

Deformation and Fracture of Materials an Natiomaterials DFMH . Москва, 2007. Вестник.

Тульского Гос.Универс.Актуальные вопросы механики, 2007, Изв.Орел,ГТУ, серия (281) 2010.

Riyazi nəzəriyyələr, onların tətbiqi və təsiri sahəsində olan problemlər, 2011.

Riyaziyyat və İKT-nin tətbiq sahələri. Yeni tədris texnologiyaları. 2014.

SEÇİLMİŞ ƏSƏRLƏRİ

Вестник. Тульского Гос.Унив. Актуальные вопросы механики, 2008.

Вестник Чувашского Государственного Педагогического Университета им.И.Я.Яковлева. серия.Механика предельного состояния 2014, №1 (19)