18.X.2023-cü il tarixdə IV(2) kurs “Fizika müəllimliyi” ixtisasında  Fizika kafedrasının dosenti  R. M.İmanovun  “Bərk cisimlər fizikası” fənnindən  “ Müller  indeksləri. Üçölçülü fəza qrupları” mövzusunda açıq dərsi keçirildi.

18 oktyabr 2023-cü il tarixdə Gəncə Dövlət Universitetində Fizika və texniki fənlər fakültəsinin IV(2) kurs “Fizika müəllimliyi” ixtisasında  Fizika kafedrasının dosenti  İmanov Rizvan Məhəmmədəli  oğlunun “Bərk cisimlər fizikası” fənnindən  “ Müller  indeksləri. Üçölçülü fəza qrupları” mövzusunda açıq dərsi keçirildi.

Açıq dərsdə  Fizika fakültəsinin dekan müavini, dos.E.X.İsmyılov., Fizika kafedrasının müdiri dos.Y.B.Namazov.,    dos.S.P.İsgəndərova., b/m.f.f.d. İmanova S.R.., b/m.E.Məmmədov  iştirak edirdilər.

Dos.R.M.İmanov  problemli təlim və interaktiv təlim metodlarından istifadə edərək dərsi izah etdi. O, tələbələrin fərdi psixoloji xüsusiyyətlərini nəzərə alaraq, kommunikativ  və konstruktiv  əlaqələr quraraq tələbələrin fəallığına nail oldu.

Açıq dərsin sonunda  müzakirə keçirildi və açıq dərs 30 balla “əla” qiymətləndirildi.