ELMİ ŞURA – 25 yanvar 2024

B İ L D İ R İ Ş

25 yanvar  2024–cü  il tarixdə saat   1130– da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

1. Qış imtahan sessiyasının gedişi.
  2. 2023/2024-cü tədris ilinin II yarısı üçün fakültə elmi-şurasının iş planının müzakirəsi və təsdiqi.
  3. Magistr işlərinin icra vəziyyəti.
  4. Magistratura şöbəsinin müdiri dos. E.K.Yaqubovun və magistratura şöbəsinin müdir müavini, fizika üzrə fəlsəfə doktoru S.Q.Cəfərovanın tərtib etdikləri “Magistirlik dissertasiyası” magistratura səviyyəsində təhsil alan tələbələr üçün metodiki vəsait.

Ü.T.F. və texnologiya və Fizika kafedrasının əməkdaşlarının  tərtib etdikləri ali məktəblərin bakalavriat təhsil səviyyəsi üçün fənn proqramlarının müzakirəsi.

1.Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr

2.Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv

3.Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv

4..Fizika kaf. müdiri, dos.Y.B. Namazov – üzv