Təlim nəticələrinin sillabusla uyğunluğu və kreditlərin tanınması məsələsinə aid yaradılan komissiyanın iclası.

29 fevral 2024-cü il tarixdə Təlim nəticələrinin sillabusla uyğunluğu və kreditlərin tanınması məsələsinə aid yaradılan komissiyanın iclası keçirildi. İclasda Fakültə dekanı prof. Muğan Quliyev çıxış edərək bu barədə məlumat verdi. Daha sonra Akreditasiya tələbinə uyğun olaraq Əmək bazarının nümayəndəsi olan Universitetin məzunu olmuş, K.D.Uşinski adına 29 №-li tam orta məktəbin direktoru, Tağızadə Saidə Musa qızı bu barədə ətraflı məlumat verdi. Fizika kafedrasının müdiri, dos.Yəhya Namazov., Fakültə dekan müavini dos.Elxan İsmayılov., ÜTF və texnologiya kafedrasının müdiri, dos.E.M.Cavadov., Təsviri incəsənət kafedrasının müdiri, prof. Mərdan Məmmədov da çıxış etdilər.

Gündəlik məsələ:

1.ÜTF və texnologiya kafedrasının təqdimatının müzakirəsi.

2. Fizika kafedrasının təqdimatının müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv
  3. Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv
  4. Fizika kaf. müdiri, dos.Y.B. Namazov – üzv