29 mart 2024 – cü il tarixdə Fizika kafedrasının dosenti İsgəndərova Səyyarə Paşa qızının  Fizika müəllimliyi ixtisası üzrə III kurs tələbələrinə “Nüvə fizikası” fənnindən açıq dərsi olmuşdur.

29 mart 2024 – cü il tarixdə Fizika kafedrasının dosenti İsgəndərova Səyyarə Paşa qızının  Fizika müəllimliyi ixtisası üzrə III kurs tələbələrinə “Nüvə fizikası” fənnindən “Atomun nüvə modelləri” mövzusunda açıq dərsi olmuşdur.

Açıq dərsdə Fizika və texniki fənlər fakultəsinin dekan müavini dos.Tağıyeva M.C., Fizika kafedrasının müdiri dos. Y.B.Namazov, b/m. S.K.Rüstəmova., b/m.E.Məmmədov., müəl. R.A.Abbasov., müəl.T.T.Tahirova iştirak etdilər.

dos.İsgəndərova Səyyarə  mühazirədə yüksək pedaqoji etika və natiqlik qabiliyyəti nümayiş etdirən müəllim diqqətini tələbələrin təfəkkürünü inkişaf etdirməyə yönəldə bildi.

Ənənəvi və fəal təlim metodlarından yeni texniki təlim vasitələrindən istifadə etməklə mühazirəni başa çatdırdı., məqsədinə nail oldu.

Dərs müzakirə olundu. Elmi, pedaqoji, psixoloji metodik cəhətdən təhlil olunaraq “əla” qiymətləndirildi.