25.04.2024-“Şuşa mövzusu Təsviri sənətdə” MÖVZUSUNDA USTAD DƏRSİ

25 aprel 2024-cü il tarixdə Rəssam, Əməkdar incəsənət xadimi, Azərbaycan Dövlət Rəssamlıq Akademiyasının professoru, sənətşünaslıq üzrə fəlsəfə doktoru, Azərbaycan Rəssamlar İttifaqının Tənqid və Sənətşünaslıq şöbəsinin müdiri, Əliyev Ziyadxan Alxan oğlunun Gəncə Dövlət Universitetinin Fizika və texniki fənlər fakültəsində ustad dərsi keçirildi. .

“Şuşa mövzusu Təsviri sənətdə ” mövzusuna həsr edilən ustad dərsində universitetin Fizika və texniki fənlər fakültəsinin dekanı prof.M.S.Quliyev., Təsviri incəsənət kafedrasının professor-müəllim heyəti, və tələbələri də iştirak ediblər.

Fizika və texniki fənlər fakültəsinin dekanı Muğan Quliyev çıxış edərək professorun elmi nailiyyətlərindən, həmçinin ustad dərsinin əhəmiyyətindən danışıb.

Daha sonra professor Vaqif Salmanovun “Lazer fizikasının son nailiyyətləri” mövzusunda çıxışı dinlənilib.

Sonda mövzu ətrafında müzakirələr aparılıb və tələbələrin sualları ətraflı cavablandırılıb.