17.XI. 2016- cı il tarixdə dosent Səyyarə Paşa qızı İsgəndərovanın açıq dərsi keçirildi

20161125_163111

17 noyabr 2016 –cı il tarixdə GDU – nin Fizika  kafedrasının dosenti  İsgəndərova  Səyyarə Paşa qızının IV kurs  Fizika müəllimliyi ixtisasında “Elementar zərrəciklər” fənnindən  “De – Broyl dalğası” mövzusunda açıq dərsi keçirilmişdir.

Açıq dərsdə  kafedra müdiri  dos.N.Quliyev və kafedranın 7 müəllimi,  b/m. S.İmanova, dos.Y.Namazov., b/m.S.Məmmədova, ÜTF və texnologiya kafedrasının müdiri dos.E.Cavadov., Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin metodşurasının sədri prof. E.Mövsümov.,  b/m.S.Abdullayev., mühənd. proqr.- X.Xavəri,  iştirak etmişlər.

Açıq dərsdən sonra tələbələrin iştirakı ilə müzakirə keçirilmiş  və açıq dərs 24  balla – “yaxşı” qiymətləndirilmişdir.