ELMİ ŞURA- 02.O3.2022

B İ L D İ R İ Ş

02 mart  2022 – ci   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə  :

1. 2021/2022– ci  tədris ilinin I yarımilin yekunu və II yarımilin başlanması ilə əlaqədar fakültədə müvafiq hazırlıq işlərinin və tədris laboratoriyalarının vəziyyəti haqqında.

( Dekan, kaf.müdirləri)

• Fakültənin IV kurs ixtisaslarında pedaqoji təcrübənin gedişi haqqında məlumat. (dekan, dekan müavini).
  • Bakalavr buraxılış işi və magistr dissertasiyalarının icra vəziyyəti, (dekan,kaf.müdirləri)
  • Fakültənin tədris – metodiki şurasının kafedralarda açıq dərslərin keçilməsinə aid məlumatı. (TMŞ – nın sədri)
  • Kafedralarda elmi – metodiki seminarların keçirilməsi vəziyyəti. (Kafedra müdirləri)

Cari məsələ: 1. Buraxılış kurslarında dövlət imtahanı fənlərinin müəyyənləşdirilməsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv