TƏHSİLDƏ KEYFİYYƏT TƏMİNATI AGENTLİYİ GƏNCƏ DÖVLƏT UNİVERSİTETİNİN MÜƏLLİMLƏRİNƏ SERTİFİKATLAR TƏQDİM ETDİ

Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyi ilə Gəncə Dövlət Universiteti arasında imzalanmış əməkdaşlıq müqaviləsinə əsasən 29-30 iyun, 1 və 4 iyul 2022-ci il tarixlərində “Sillabusların tərtibi, təlim nəticələrinin formalaşdırılması və qiymətləndirilməsi” adlı təlim keçirilmişdir.

Bu gün Keyfiyyətin Təminatı Mərkəzi tərəfindən keçirilmiş təlimin nəticələrinə uyğun sillabusların hazırlanması  və təlim nəticələrinin formalaşdırılması haqqında yekun müzakirələr aparıldı.

Tədbirdə Gəncə Dövlət Universitetinin Tədris məsələləri üzrə prorektoru Şahin Xurşudov çıxış edərək bu sahədə görülən işlərdən danışdı.

Tədbirin sonunda təlimdə iştirak ettmiş universitetin 30-dan çox əməkdaşına, Agentliyin sertifikatları təqdim olundu.

TƏBRİKLƏR!!!