07.XII.2022- ELMİ ŞURA

B İ L D İ R İ Ş

07  dekabr  2022 – ci   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

1. Fakültədə qış imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti və qarşıda duran vəzifələr. (dekan)
  2. Boloniya təhsil prosesində tələbələrin müvafiq fənlər üzrə kollekviumlarının keçirilməsi vəziyyəti. (Dekan, tyutorlar)
  3. Tyutorların dərs ilinin I yarısında gördükləri işlərin hesabatı. (Dekan,tyutorlar)
  4. 2022/2023 – ci  tədris ilinin I yarısı üçün dərs yüklərinin yerinə yetirilməsi vəziyyəti.(Dekan, dekan müavini, kaf. müdirləri)

Cari məsələ: 1. Fizika kafedrasında boş olan 1 ştat dosent, 2  0,5 ştat üzrə müəllim, Təsviri incəsənət kafedrasında boş olan 1 ştat baş müəllim və 1 ştat müəllim  vəzifələrini tutmaq üçün verilmiş ərizələrin müzakirəsi. (dekan, kafedra müdirləri)

2.ÜTF və texnologiya kafedrasının baş müəllimi Hacıyeva Bahar Sabir qızının  “Texniki termodinamika” fənni üzrə dərs vəsaitinin müzakirəsi.

3. Fizika kafedrasının baş müəllimi Cəfərova Samirə Qaçay qızının “Yarımkeçirici lazerlər” və “Yarımkeçiricilərin zona nəzəriyyəsinin əsasları” fənn proqramlarının müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv
  3. Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv
  4. Fizika kaf. müdiri, dos.N. Quliyev – üzv