25 may – ELMİ ŞURA

B İ L D İ R İ Ş

25  may 2023 – cü   il tarixdə saat   14 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə  :

1. “Azərbaycan Müəllimi” qəzetinin14 aprel 2023 – cü il tarixli №14 (9022) sayında dərc olunmuş elana əsasən Fizika kafedrasında boş olan kafedra müdiri vəzifəsini tutmaq üçün verilmiş ərizənin müzakirəsi (dekan)
  2. “Azərbaycan Müəllimi” qəzetinin14 aprel 2023 – cü il tarixli №14 (9022) sayında dərc olunmuş elana əsasən Fizika kafedrasında boş olan üç ştat dosent və bir ştat müəllim və Təsviri  incəsənət kafedrasında boş olan bir ştat dosent, boş olan iki ştat baş müəllim və bir ştat müəllim vəzifələrini  tutmaq üçün verilmiş ərizələrin müzakirəsi. (dekan, kafedra müdirləri)
  1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv
  3. Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv
  4. Fizika kaf. müdiri, dos.N. Quliyev – üzv
  5. Təs.inc.kaf. müdiri, dos.M. Məmmədov – üzv
  6. ÜTF və tex.kaf. müdiri, dos. E. Cavadov – üzv
  7. ÜTF və tex.kaf. dosenti, Magistratura şöb.müdiri E.Yaqubov– üzv
  8. Fizika kaf.,Fakültə Həmkarlar İttif.kom.sədri, dos. R.Hüseynov – üzv
  9. Fizika kaf.,B/m.S.Abdullayev – üzv