ELMİ ŞURA – 19.XII.2023

B İ L D İ R İ Ş

19  dekabr  2023–cü  il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

1. Fakültədə qış imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti və qarşıda duran vəzifələr. (dekan)
  2. 7-8 dekabr 2023-cü il tarixdə rektor Y.Yusibovun dəvəti ilə BDU-nin yarımkeçiricilər fizikası kafedrasının müdiri prof. Vaqif Salmanovun fakültədə keçirdiyi “Ustad” dərsinin müzakirəsi.
  3. Proqramın təlim nəticələri ilə fənnin təlim nəticələri ilə uyğunluğu yoxlayan komissiyanın hesabatı.

4.Cari məsələ: Ü.T.F və texnologiya kafedrasının əməkdaşları dos. E.M.Cavadovun, B/m.G.Q.Hüseynovanın və müəl. E.E.Həsənovanın  tərtib etdikləri ali məktəblərin bakalavriat təhsil səviyyəsi üçün “Kompüter qrafikası” adlı fənn proqramının müzakirəsi.

5.”Bakalavriat və magistratura səviyyələrinə qəbul olunmuş və hal-hazırda təhsil alan tələbələrin əvvəlki təhsilinin və kreditlərinin tanınması Qaydaları”nın müzakirəsi.

6.Fizika kafedrasından daxil olan fənn proqramlarının müzakirəsi.

1.Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr

2.Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv

3.Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv

4..Fizika kaf. müdiri, dos.Y.B. Namazov – üzv