22.XI. 2016- cı il tarixdə dosent Əhədova Gülçimən Rasim qızının   açıq dərsi keçirildi

22 noyabr  2016 –cı il tarixdə  GDU – nin ÜTF və texnologiya kafedrasının  dosenti Əhədova Gülçimən Rasim qızının  IV  kurs  Texnologiya müəllimliyi ixtisasında  “Metalkəsmə, kəsici alət və dəzgahlar” fənnində       “Burğu və içyonma dəzgahlarında emal işləri  ” mövzusunda açıq dərsi keçirilmişdir.

Açıq dərsdə  kafedra müdiri  dos.E.M.Cavadov,  kafedranın professor – müəllim heyətindən – dos.R.Həsənov., dos.M.Yusifov., dos.Qarayev C.İ., b/müəl.S.Tağıyeva., b/müəl.G.Hüseynova.,  b/müəl.T.Verdiyeva.,  və Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin metodşurasının sədri prof. E.Mövsümov iştirak etmişlər.

Açıq dərsdən sonra tələbələrin iştirakı ilə müzakirə keçirilmiş  və açıq dərs 27  balla – “əla” qiymətləndirilmişdir.