11.12.2018 – Elmi Şura

B İ L D İ R İ Ş

11  dekabr  2018 – ci   il tarixdə saat   12 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçirildi-

1. Fakültədə qış imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti və qarşıda duran vəzifələr. (dekan)
  2. Boloniya təhsil prosesində tələbələrin müvafiq fənlər üzrə kollekviumlarının keçirilməsi vəziyyəti. (Dekan, tyutorlar)
  3. Tyutorların dərs ilinin I yarısında gördükləri işlərin hesabatı. (Dekan,tyutorlar)
  4. 2018/2019 – ci tədris ilinin I yarısı üçün dərs yüklərinin yerinə yetirilməsi vəziyyəti.(Dekan, dekan müavini, kaf. müdirləri)

Cari məsələ: 1.Fizika kafedrasında boş olan 2 ştat müəllim, Təsviri incəsənət kafedrasında boş olan 1 ştat müəllim vəzifələrini tutmaq üçün verilmiş ərizələrin müzakirəsi. (dekan, kafedra müdirləri)

2.Təsviri  incəsənət kafedrasının dosenti Hüseynov Akif Əlirza oğlunun və baş müəllim Məhərrəmov Əbülfət Paşa oğlunun Ali məktəblərin təsviri incəsənət müəllimliyi ixtisası üçün “Boyakarlıq” fənni üzrə fənn proqramının müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv