ELMİ ŞURA – 27.09.2019

B İ L D İ R İ Ş

23  sentyabr  2019 – cu   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin professor – müəllim heyətinin genişləndirilmiş iclası keçiriləcəkdir.

1. 2019/2020-ci tədris ilinə hazırlığın vəziyyəti, dekanlığın və kafedraların illik hesabatı (Dekan, dekan müavini)
  2. İşçi tədris planlarının müzakirəsi və təsdiqi. (Dekan, tyutorlar)
  3. Fakültə tədris-metodiki komissiyası tərəfindən elektron mühazirə mətnlərinin işçi proqramlarının, sillabusların və onların elektron variantlarının vəziyyəti haqqında. (Dekan, kafedra müdirləri, fakültə metod şurasının sədri)
  4. Fakültədə olan ixtisas laboratoriyalarının vəziyyəti. (Dekan, kaf.müdirləri)
  1. Cari məsələ:    1.Kafedraların dərs yüklərinin artması ilə əlaqədar baş müəllimlərin mühazirə və seminar dərsləri aparmalarına və buraxılış işi mövzularına rəhbərlik etmələri barədə məsələnin müzakirəsi
  2. Fizika kafedrasının əməkdaşları dos.N.İ.Quliyev, f.ü.f.d.İ.M.Məmmədov, dos.R.K.Hüseynov və B/m.S.K.Rüstəmovanın hazırladıqları “Fizikanın inkişaf tarixi” adlı dərs vəsaitinin müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv