ELMİ ŞURA – 7 noyabr 2023

B İ L D İ R İ Ş

3 noyabr  2023 – cü  il tarixdə saat  12 00 –da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin növbədən kənar Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə l ə r :

1. Kredit sistemi ilə təhsil alan tələbələrin müvafiq fənlər üzrə müstəqil iş mövzuları ilə təmin olunmaları və icra vəziyyəti. (Dekan,dekan müavini, tyutorlar)
  2.  Fakültə tələbələri ilə aparılan təlim – tərbiyə işlərinin vəziyyəti. (Dekan, dekan müavini)
  3. Fakültədə olan ixtisas laboratoriyalarının vəziyyəti və texniki heyətin iş strukturu. (kafedra müdirləri)

1. Cari məsələ:Ü.T.F və texnologiya kafedrasının B/m. T.Z.Verdiyevanın “Ekologiya         mühəndisliyi” ixtisası üzrə bakalavr hazırlığı üçün tərtib etdiyi “Mühəndis qrafikası”  fənnindən fənn proqramının müzakirəsi.

2.Ü.T.F və texnologiya kafedrasının əməkdaşları dos. E.M.Cavadov və G.R.Əhədovanın

tərtib etdikləri “Qida məhsullarının texnologiyası” adlı fənn proqramının müzakirəsi.

1.Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr

2.Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv

3.Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv

4..Fizika kaf. müdiri, dos.Y.B. Namazov – üzv