15.05.2018- ci il tarixdə Təsviri incənət  kafedrasının dosenti Akif Əlirza oğlu Hüseynovun   açıq dərsi keçirildi

15 may 2018 –ci il tarxidə GDU –nun Təsviri incəsənət kafedrasının dosenti Akif Hüseynovun Fizika və texniki fənlər fakültəsinin  “Təsviri incəsənət  müəllimliyi” ixtisasının III kurs tələbələri ilə “Rəngkarlıq” fənnindən  “Rəngli fonda idman formasında qadın fiqurunun etüdü” Mərhələ “Rənglə işə başlanması” mövzusunda  açıq dərsi keçirildi.

Açıq dərsdə GDU rektorunun səlahiyyətli nümayəndəsi  dos.C.İbrahimov., dos.N.Quliyev., kafedra müdiri dos.M.Məmmədov., kafedranın professor – müəllim heyəti üzvlərindən: b/m-Ə.Məhərrəmov., b/m-K.Murğuzova., b/m-Elnarə Rəsulova iştirak etmişdir.

Dos.A.Hüseynov dərsi ixtisasın tələbələrinə uyğun apardı, lakin müasir kommunikasiya texnologiyalarından və fəal təlim metodlarından istifadə etsə daha yaxşı olardı.

Açıq dərs tələbələr və müəllim heyəti tərəfindən qənaətbəxş hesab edilmişdir.