ELMİ ŞURA

12  iyun  2018 – ci   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçirildi.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə l ə r :

1. Buraxılış işlərinin, dövlət imtahanlarının və magistrlərin dissertasiya işlərinin müdafiəsinin vəziyyəti haqqında. (dekan,kaf.müd.)
  2. Fakültədə fəaliyyət göstərən kafedralarda 2017/2018-ci tədris ili üçün dərs yüklərinin mövcud vəziyyəti barədə. (Tədris işləri üzrə dekan müavini dos.E.İsmayılov kaf. müdirləri)
  3. Fizika kafedrasında boş olan kafedra müdiri vəzifəsini tutmaq üçün dos. Quliyev Niyazi İslam oğlunun ərizəsiniun müzakiurəsi.
  4. Cari məsələ: 1. ÜTF və texnologiya kafedrasının baş müəllimi Məmmədov Kamal Rəsul oğlunun Təsviri incəsənət müəllimliyi ixtisası üzrə “Tərsimi həndəsə” adlı fənn proqramının müzakirəsi.
  5. ÜTF və texnologiya kafedrasının, texnika üzrə fəlsəfə doktoru, baş müəllim Hacıyeva Bahar Sabir qızının “Texniki termodinamaka” adlı fənn proqramının müzakirəsi.
  1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv