ELMİ ŞURA

B İ L D İ R İ Ş

15  noyabr  2018 – ci   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçirildi.

1. Kredit sistemi ilə təhsil alan tələbələrin müvafiq fənlər üzrə müstəqil iş mövzuları ilə təmin olunmaları və icra vəziyyəti. (Dekan,dekan müavini, tyutorlar)
  2. Fakültə tələbələri ilə aparılan təlim – tərbiyə işlərinin vəziyyəti. (Dekan, dekan müavini, tyutorlar)
  3. Tədris-metodiki komissiyanın işi haqqında məlumat. Tədris – metodiki komissiyanın sədri)
  1. Cari məsələ:   1.ÜTF və texnologiya kafedrasının  baş müəllimləri Sadıxova Mətanət Şahin qızı, Hüseynov Elbrus Cəlal oğlunun “Texnologiya müəllimliyi” ixtisası üzrə bakalavr hazırlığı üçün tərtib etdikləri “Avtomatikanın əsasları” fənnindən fənn proqramının müzakirəsi.
  2. ÜTF və texnologiya kafedrasının dosenti Mustafa Qasım oğlu Yusifovun, dosent Elçin Məhəmməd oğlu Cavadovun və Fizika kafedrasının müəllimi İradə Adil qızı Seyidovanın bakalavr hazırlığı üçün tərtib etdikləri “Texnologiya müəllimliyi” ixtisası üçün ”Kənd təssərrüfatı texnologiyaları” fənni üzrə  fənn proqramının müzakirəsi.
  3. Təsviri incəsənət kafedrasının dosenti Məmmədov Mərdan Mürsəl oğlu hazırladığı “Tədris plakatlaırnın hazırlanması” seçmə fənn və ” Təsviri incəsənət və onun tədrisi metodikası” fənn proqramlarının müzakirəsi.
  4. Təsviri incəsənət kafedrasının dosenti Məmmədov Mərdan Mürsəl oğlu və baş müəllim Kazımova Xəyalə Eyvaz qızının ibtidai sinif müəllimliyi üçün hazırladığı “Təsviri incəsənət və onun tədrisi metodikası” fənn proqramının müzakirəsi.
  5. Təsviri incəsənət kafedrasının dosenti Məmmədov Mərdan Mürsəl oğlu və baş müəllim Verdiyeva Esmira Hüseyn qızının hazırladığı “Dizayn” seçmə fənn proqramının müzakirəsi.
  6. Təsviri incəsənət kafedrasının dosenti Məmmədov Mərdan Mürsəl oğlu və baş müəllim Rəsulova Elnarə Qoşqar qızının hazırladığı “Dəzgah qrafikası” seçmə fənn proqramının müzakirəsi.
  1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv