13.03.2019 – ELMİ ŞURA

B İ L D İ R İ Ş

13  fevral    2019 – cu  il tarixdə saat  11 00 –da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin növbədən kənar Elmi Şurasının iclası keçirildi.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə l ə r :

1. 2018/2019 – cu tədris ilinin I yarımilin yekunu və II yarımilin başlanması ilə əlaqədar fakültədə müvafiq hazırlıq işlərinin və tədris laboratoriyalarının vəziyyəti haqqında.(dekan,dekan müavini)
  2. 2018/2019 – cu tədris ilinin II yarısında fakültədə tədris olunan fənlərin tədris planları,  sillabuslarının və fənn proqramlarının vəziyyəti haqqında.                           ( Təd.iş.üz.Dekan müavini  E.X.İsmayılov, Kafedra müdirləri)
  3. Fakültədə professor-müəllim heyəti tərəfindən yerinə yetirilən elmi-tədqiqat, tədris-metodiki işləri gücləndirmək üçün tədbirlər planı haqqında. Fakültə TEC-nin 2019-cu il üçün iş planının müzakirəsi və təsdiqi.(dekan,kaf.müd.TEC-in sədri)
  4. Magistratura pilləsində pedaqoji təcrübənin gedişi. (Təd.iş.üz.Dekan müavini  E.X.İsmayılov)
  5. Tələbə həmkarlar təşkilatı və Tələbə gənclər təşkilatının I yarımildə gördükləri işlər və iş planları haqqında məlumat. (Fak. Tələbə həmkarlar və tələbə gənclər təşkilatı)
  6. 2018/2019-cu tədris ilinin II yarısı üçün stimullaşdırıcı təqaüdlərin verilməsi haqqında. (dekan)

Cari məsələlər: 1.2018/2019-cu tədris ilinin II yarısı üçün boş qalmış təqaüd yerləri üçün  tələbələrə   təqaüdün   verilməsinin müzakirəsi. (dekan)

2.Fizika kafedrasından daxil olan təqdimatın müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv