ELMİ – ŞURA- 01.XI.2022

B İ L D İ R İ Ş

1  noyabr  2022 – ci  il tarixdə saat  12 00 –da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin   Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin növbədən kənar Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə l ə r :

1. Kredit sistemi ilə təhsil alan tələbələrin müvafiq fənlər üzrə müstəqil iş mövzuları ilə təmin olunmaları və icra vəziyyəti. (Dekan,dekan müavini, tyutorlar)
  2.  Fakültə tələbələri ilə aparılan təlim – tərbiyə işlərinin vəziyyəti. (Dekan, dekan müavini)
  3. Fakültədə olan ixtisas laboratoriyalarının vəziyyəti və texniki heyətin iş strukturu. (kafedra müdirləri)

Cari məsələ:

1. İxtisaslar üzrə 2020-ci ildə təsdiq edilmiş tədris planlarında fənlərin vacibliyinə və məzmununun mənimsənilməsi ardıcıllığına görə bölünməsi. (dekan müavini, kaf.müd.)
  • Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  • Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv
  • Tərbiyə işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos. M.Tağıyeva– üzv
  • Fizika kaf. müdiri, dos.N. Quliyev – üzv