10 mart   2023- cü il tarixdə  dosent Əhədova Gülçimən Rasim  qızının II kurs “Texnologiya  müəllimliyi” ixtisasında “Materialların kəsilməsi, dəzgah və alətlər” fənnindən “Metalkəsən dəzgahların təsnifatı, qovşaq və mexanizmləri”  mövzusunda  açıq dərsi keçirildi.

10 mart   2023- cü il tarixdə  GDU –nun ÜTF və texnologiya  kafedrasının dosenti Əhədova Gülçimən Rasim  qızının II kurs “Texnologiya  müəllimliyi” ixtisasında “Materialların kəsilməsi, dəzgah və alətlər” fənnindən “Metalkəsən dəzgahların təsnifatı, qovşaq və mexanizmləri”  mövzusunda  açıq dərsi keçirildi.

dos. G.R. Əhədova dərsin  məqsədi, iştirak edənlər barədə  tələbələrə məlumat verdi, əvvəlki mövzu ətrafında  tələbələrlə sorğu keçirdikdən sonra, yeni mövzunu müasir təlim vasitələrindən istifadə etməklə ətraflı izah etdi. İzahatında xüsusi bacarıq və pedaqoji ustalıq nümayiş etdirdi.

Açıq dərsin sonunda, tələbələrlə birlikdə müzakirədən sonra açıq dərs “qənaətbəxş” qiymətləndirildi.