Təbrik edirik!

yusif

Gəncə Dövlət Universitetinin

rektoru, professor

Yusif Əmralı oğlu Yusibova.

Hörmətli Yusif müəllim!

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti cənab İlham Əliyevin sərəncamı ilə Sizin “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Fəxri Doplomu” ilə təltif olunmağınız münasibəti ilə Fizika kafedrasının professor – müəllim və tədris – köməkçi heyəti Sizi ürəkdən təbrik edir. Sizə öz  vəzifənizdə Azərbaycan təhsili və Gəncə Dövlət Universitetinin daha da inkişafı naminə yeni – yeni uğurlar, can  sağlığı arzu edirik.

Hörmətli Yusif müəllim! Siz öz işlərinizlə Universitetimizə şərəfli tarix yazmısınız. Biz fəxr edirik ki, Sizin rəhbərliyiniz altında çalışırıq. Biz özümüzü xoşbəxt hiss edirik ona görə ki, Sizin gördüyünüz bu qədər həcmli və əhəmiyyətli işlərin görüldüyü dövrdə Sizinlə bir Universitetdə işləyirik.

Fizika kafedrasının professor –

müəllim və tədris – köməkçi

heyəti adından, kafedra müdiri     dos.N.İ.Quliyev.