30 aprel 2019-cu il. Növbəti ELMİ ŞURA

B İ L D İ R İ Ş

30 aprel   2019 – cu   il tarixdə saat   10 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin professor – müəllim heyətinin genişləndirilmiş iclası keçiriləcəkdir.

1. Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2019 – cu il 14 fevral tarixli 960 nömrəli Sərəncamının təqaüd yerlərinin bölgüsü barədə müzakirə.
  2. 2018/2019-cu  tədris ilinin yaz imtahan sessiyasına hazırlığın vəziyyəti haqqında  (dekan, dekan müavini)
  3. Buraxılış işi,  magistrlik dissertasiyalarının başa çatdırılması və ilkin müzakirəsinin təşkili barədə məlumat. (dekan, kaf.müdirləri)
  4. Fakültənin ixtisas kafedralarında 2019-cu ildə yerinə yetirilən elmi-tədqiqat və elmi-metodiki işlərin yekunu. (kafedra müdirləri)
  5. Qeyri ixtisas kafedraların fakültədə tədris olunan fənlərinin icra vəziyyətinin müzakirəsi. (MTŞ -nın sədri)
  6. Cari məsələlər.
  1. ÜTF və texnologiya kafederasının müdiri dos.E.Cavadovun və dos.R.Həsənovun “Texnologiya müəllimliyi” ixtisası üçün  “Qrafika (Mühəndis qrafikası)” fənnindən tərtib etdikləri fənn pröqramının müzakirəsi.
  2. Təsviri incəsənət kafederasının müdiri dos.M.M.Məmmədovun “Təsviri incəsənətin ifadə vasitələri” dərs vəsaitinin müzakirəsi.
  1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, dos.E. İsmayılov – üzv