Elmi Şura

B İ L D İ R İ Ş

08 aprel 2022– ci   il tarixdə saat   11 00 – da  Gəncə  Dövlət  Universitetinin    Fizika və texniki  fənlər fakültəsinin Elmi Şurasının iclası keçiriləcəkdir.

G ü n d ə l i k   m ə s ə l ə  :

1. Fakültədə fəaliyyət göstərən kafedralarda dərs yüklərinin yerinə yetirilməsi, fənlərin tədrisi və laboratoriyalardan istifadənin vəziyyəti haqqında. (dekan,kaf.müd.)
  2. Fakültə tədris-metodiki şuranın kafedralarda ixtisas dərslərinin keçilməsinə aid məlumatı. (TMŞ – nın sədri )
  3. Magistrlərin dissertasiya işlərinin icra vəziyyəti və buraxılış kurslarında yay imtahan sessiyasına və müdafiəyə hazırlıqla əlaqədar görüləcək işlər haqqında məlumat. (dekan,kaf.müd.)
  4. Təsviri incəsənət kafedrasında boş olan müdir, ÜTF və texnologiya kafedrasında   boş olan müdir   vəzifələrini  tutmaq üçün verilmiş ərizələrin müzakirəsi. (dekan, kafedra müdirləri)

Cari məsələ: 1. Fənn seçimlərinin təsdiqi.

2. Fizika kafedrasının dosenti İsgəndərova Səyyarə Paşa qızı, dos.Cavadov Elçin Məhəmməd oğlu və dosent Quliyev Niyazi İslam oğlunun birgə hazırladıqları “Avtomatikanın əsasları” adlı dərs vəsaitinin müzakirəsi.

1. Dekan, prof.M.S.Quliyev – sədr
  2. Tədris işləri üzrə dekan müavini, Fizika kaf, dos.E. İsmayılov – üzv